понеделник, 23 февруари 2015 г.

Как се промени Николета Лозанова през годините


Николета Лозанова - Божинова е български модел и телевизионна водеща. През 2006г. печели титлата "Плеймейт на годината"  на списание Плейбой.  Била е рекламно лице на редица марки като „Cavalli“„Bayer“„Modera“ и „Vodka Flirt“.  

Родната красавица е модел за подражание на много българки. През 2011г. сключва брак с футболист Валери Божинов , а през 2012г. се ражда тяхната прекрасна дъщеричка - Никол Божинова. Освен , че Николета е рекламно лице , тя участва и е редица клипове на български изпълнители. Всеки , който е заложил на нея е постигнал успех. Красивата българка заявява и своето участие в тв предавания като "VIP DANCE" и "Къртицата". Била е и гост на много други предавания като "Вечерното шоу на Азис" , "Нека говорят" , "Здравей , България" ,"Горещо" и още  много , много други.Николета е голяма почитателка на татусите.До момента има 7 надписа по
  тялото си. В момента , тя води собствено шоу , известно под името "ПАПАРАЦИ" , което може да гледате всяка неделя в ефира на БТВ. Въпреки предубедените мнения на много завистници , предаването се оказва изключително интересно на българката публика и се радва на висок рейтинг.
Без значение по какъв начин тя сменя визията си - изглежда перфектно. Многобройни българки се опитват да и подражават. 



сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар