неделя, 8 февруари 2015 г.

Как несъзнателно можеш да отблъснеш гаджето си

Какво трябва да изягвате да правим,за да не отблъснете гаджето си Разни хора , разни идеали. 
Всеки човек се сблъсква в живота си с така наречената "голяма любов" . В началото на всяка връзка всичко изглежда повече от перфектно. Чувството от посреднощното позвъняване   е наистина прекрасно , защото този човек ти показва , че мисли за теб по всяко време. Многобройните изпратени СМС-си или еуфорията от предстоящата среща с любимия човек - всичко това ни зарежда с много положителни емоции . Идва момент и си казваш - това е човека за мен . Всичко е прекрасно , ние се обичаме. 

Винаги идва момента , в които всичко вече не е толкова прекрасно . Започват ежедневните караници . Еднообразното ежедневие . Това , което ви се е струвало прекрасно в началото , вече не е толкова прекрасно. Няма я тръпката . Ние ще ви напишем няколко причини , за раздялата между двама души и ще ви дадем съвет , за всяка от тях. 
                                            

1. Забраняването ! 
 Когато ограничавате половинката си , да не ходи на разни места , да не се вижда с разни хора или нещо друго , то вие го отблъсквате от вас , дори и несъзнателно. Това поражда поредица от скандали и то все на тази тема. Вие държите да бъдете тартор , а тя/той не обичат да бъдат командвани. Ами ако се замислите над това , някой да ви заповядва на вас - и вие бихте постъпили по този начин.
 Опитайте се да се поставяте на мястото на другия и се замислете дали сте прав/права . Все пак един човек колкото и да ви обича , има нужда и от свои личен живот.

2. Налагане ; Командване ! 
 Не се опитвайте да се наложите  на всяка цена. Никой не е длъжен да ви търпи , независимо за колко прав/права се мислите. Сигурно помните когато родителите ви , са ви казвали - не прави това , не ходи там , не гали това куче или лягай да спиш на обяд. Е , колкото и да сте ги обичали , със сигурност сте мразели да чувате техните забележки. С нетърпение чакахте да отидете при баба си , защото при нея всичко беше позволено . Същото се случва и при половинката ви. Не бъдете неговата/нейната строга майка . В противен случай ще го/я принудите да избяга от вас и да потърси "отдих" някъде другаде.

3.Прекалената ревност ! 
На всеки човек му харесва да знае , че е ревнуван. Това ти дава едно прекрасно усещане , от това , че някой се страхува да не те загуби. Ревността може да бъде поносима , само ако е в рамките на нормалното. Прекалената ревност е най-голямата причина за раздялата на двама души , както и техните караници. Когато ревнуваш , някой прекалено много , ти го задушаваш. Създаваш си една представа за собственост , но в този свят , няма човек , който да принадлежи на друг. Когато правиш забележки от това , ч той/тя е погледнал друг/а , или че е решил/а да излезе без теб на дискотека , ти го отблъскваш. Виж пак точка 1 и точка 2.  Ако един човек държи достатъчно на теб , няма да направи нещо , с което да те нарани или злепостави.

Извода от тази статия е следния : Живейте живота си , така както на вас ви харесва. Не се опитвайте да промените хората до вас , те са такива , какви са . Не се ядосвайте за глупости , защото живота е наистина кратък. Живейте пълноценно и създавайте красиви спомени. 


сподели бутон

Няма коментари:

Публикуване на коментар