понеделник, 23 февруари 2015 г.

Вижте кои са най-хубавите турски актьори

Вижте кои са най-хубавите турски актьори
Факт е ,че през последните няколко години турските сериали изместиха латиноамериканските. Интересното е при тях , че повечето , да не кажем почти всички са запознали кариерата си от модния подиум. Ще зарадваме почитателките си с красиви мъже , познати от любимите им филми гледани през последните години.

Чагатай Улусой - познат в България като Емир от "Огледален Свят".Той е от младото поколение актьори.Роден е на 23 септември 1990г.  
Работи като актьор и манекен.Печели титлата "Най-добър модел на Турция" през 2010г. Става популярен с участието си в турския сериал "Огледален свят" , от където печели и многобройните си почитателки. В България е познат още от сериала "Кварталът на богатите" , където влиза в ролята на Яман. В сериала си партнира с Серенай Саръкая (Мира) , с която започват връзка в реалния живот , двамата се влюбват по време на снимките на "Кварталът на богатите"

Kъванч Tатлъту - Известен като "Турският Брад Пит". През 2002г. печели титлата "Най-добър модел на Турция" , а малко по късно същата година печели титлата"Най-добър модел в света" . Мечтата му е да бъде баскетболист в NBA, но след инцидент прекратява тренировките завинаги. В България е познат от сериалите "Перла" , "Забранения плод" и "Север - Юг " и "С Русия в сърцето". Жената до него е Башак Дизер. Тя е дизайнерка и истинска късметлийка. Двамата се запознават по време на снимките на сериала "Север-Юг" , като Башак е отговаряла за дрехите на Къванч Татлъту.


      Берк Октай - роден е на октомври 1982г.Когато е едва на шест годинки , той започва да се изявява пред камерата като модел.През 2004г. получава предложение и се установява в чужбина , за да работи като модел.Бил е в Париж,Милано,Токио,Дубай и Москва. Снимал се е за известни марки като :  D & G, Ferre,Gucci и Prada.    Но в последствие решава да се завърне в родината си , след което получава предложение да се снима с сериала "Опасни улици" , от който става познат и на българските зрители.  



Мехмет Акиф Алакурт - познат е на зрителите като Боран Ага , от сериала "Завръщане" , който се излъчваше всяка делнична вечер от 20:00ч. по БТВ. Роден е на 23 юли 1979г. През 1998г. печели титлата "Принц на Турция" от конкурс за красота , а през 2001г. е признат за "Най-добър модел на Турция".  Говори се , че той е сред най-добрите приятели на Къванч Татлъту.Мехмет е известен със слабостта си към моделите и манекенките , но разкрива , че иска жената до него да бъде домакиня. Също така актьора разкрива , че не му е било трудно да изиграе Боран ага ,  тъй като характера в реалния живот му е същият , като на героя му.



сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар