четвъртък, 10 септември 2015 г.

Тази вечер в "Кварталът на богатите" ще видите :



Тази вечер епизодът на "Кварталът на богатите" ще бъде изключително интересен. Вижте какво ще се случи.

Ада отива да се види със Ендер. Оркун помага на момичето да се срещне със сестра си. Ендер е много развълнувана , защото въпреки всички Ада иска да опознае сестрите си. Ендер , Седеф и Ада пристигат в домът на Серез. Трите сестри си прекарват много добре докато се опознават. Ада им споделя , че и тя би искала да живее в Истанбул.Малко по късно и Асъм пристига в домът им. Той влиза с гръм и трясък. Старецът директно й казва , че според него тя иска да го измами. Той иска да се направи ДНК тест. Ада казва , че няма да си напрaви такъв тест и въпреки , че Асъм е нейният биологичен баща , тя приема за свой баща само Левент. Тя му казва , че не го приема така както и той нея. Ада се отказва от наследството на Асъм.След като старецът си тръгва , Ада остава разстроена , а сестрите й я окуражават да не се разстройва , тъй като Асъм по принцип си е студен човек. Ада остава да спи в домът на Серез , а Мира не е доволна , защото ревнува Яман от нея. Докато Ада спи в стаята на Мерт , той реже малко парче от косата на новата си леля , за да направи тест.
Яман отива пред психиатрията където лежи Тан. Той лъже Мира , че отива да се види с Кенан. Яман вижда момчето , което помага на Тан , но не предприема нищо , защото все още не знае , че именно то изпраща списанията. Яман се оглежда за пианиста Тан , но напразно. Той иска да го посети , но охраната не му позволява.
Фарук казва на Кенан , че въпреки уговорката му със Седеф , не иска да работи повече за тях. Той се притеснява , че ще си навлече проблеми с него. Кенан си мисли , че Айше е поискала да го уволнят.
Ада отива в офисът на Асъм. Тя му казва , че ще подпише каквото иска.
Селим и Кенан са на вън по работа. Двамата са нападнати от няколко мъже.Кенан се бие с тях и така  спасява животът на Селим. Цялата тази работа е нагласена от Кенан и Герай , но адвокатът не подозира нищо. Селим си мисли , че нападателите му са поръчани от негов колега , с който в момента водят дело. Нещата доста се заплитат.
Когато Ада си тръгва от офиса на биологичния си баща , Седеф нарежда на Яман да я настигне и да не я остава сама. Така Яман прекарва целият си ден с нея и това става причина да се скарат със Мира. Двамата имат доста разгорещен скандал.Мира не може да прикрие ревността си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар