четвъртък, 17 септември 2015 г.

"Кварталът на богатите" : Кенан казва на Селим , че той е отговорен за нападенията и заплахите

Тази вечер в Кварталът на богатите ще видите : 

Лейля е на среща с Оркун , но когато Бурак и се обажда , тя го лъже ,че е с баща си. През това време Ада се обажда на Оркун и се разбират да излязат на среща. На Лейля не й става приятно и си тръгва.
Кенан споделя на Яман , че той и Герай се организирали нападението над Селим на паркинга.Селим чува крясъците на Яман и Кенан и решава да отиде да види какво става. Яман заповядва на брат си да разкаже всичко на Селим. Селим казва на Кенан , че не иска да го вижда , както и да напусне домът му.
Селим се обажда в полицията и подава оплакване. Полицаите арестуват Герай , Мехмет  и Хасан. Обвинени са в нападение и заплаха на човек. Тъй като Герай и Хасан се наговарят , двамата обвиняват Мехмет , че им е дал заповеди и тях ги пускат. В ареста остава само наивния Мехмет. Кенан също е в управлението , но Селим не подава оплакване срещу него. Когато Кенан си тръгва , Яман мисли , да го последва и отпраща Селим да се прибира. Селим обаче решава да се разходи с двамата братя. Тримата сядат да вечерят заедно , като Селим казва на Кенан , че това което се е случило може да си остане само между тях. Кенан му е благодарен.
Асъм вика дъщеря си Ада в фирмата и двамата отиват заедно на обяд.  Асъм иска да се сближи с Ада. Въпреки разултатите от ДНК теста  тя му казва , че не иска нищо от него. Двамата започват да се опознават.Той й предлага да й даде фамилията си.

Късно вечерта Суде е във фирмата и работи върху един проект. Асъм отива при нея. Той я кани да отидат да пият по нещо , но тя му гордо му отказва.

Няма коментари:

Публикуване на коментар