сряда, 23 септември 2015 г.

Кварталът на богатите : Психопата Тан отвлича Яман





Изключително интересен епизод тази вечер в "Кварталът на богатите" . Психопата Тан хваща Яман и създава голяма суматоха. 

Майката на Яман се връща в Инстабул. Тан обаче е в тяхната къща в Тузлу Дере като упойва и пленява  жената.
Мира отказва да послуша Яман и родителите си и е твърдо решена да отиде на концерта , където искат да примамят Тан. И така тя свири на концерта , а Яман е неотлъчно до нея. По време на концерта , Яман има входящо повикване от майка си , но й затваря и пише съобщение , че ще се чуят по-късно. Тан му връща съобщение от името на Невин , в което го вика спешно в къщата в Тузлу Дере. Яман тръгва натам. Когато влиза в къщата , Тан го пленява.  Психопата иска да го убие.
След концерта всички са много притеснени и се опитват да се свържат с момчето , но телефона му е изключен. Ейлюл праща Лейля , да провери дали има някой е къщата им в Тузлу Дере. В къщата е само Невин , която е вързана , но Лейля не я вижда. Надир също казва , че ще търси момчето , тъй като не трябва да пострада , защото има да разчиства сметки с баща му. Селим и Кенан също отиват до къщата в Тузлу Дере. Невин бута един стол , за да може да я чуят и намерят. Кенан и Селим спасяват Невин , а тя им казва , че някакъв луд е отвлякъл синът й. От показанията на Невин става ясно , че и тя е била примамена от Тан , да се прибере в Истанбул.  
Тан държи Яман на една стара яхта. Психопата му казва , че ще примами Мира , чрез нейният любим , която няма как да не се опита да го спаси. Също така му споделя , че като Мира дойде , ще го убие пред очите й. Незнайно защо , Тан наблюдава от яхтата заведението на Седеф и Фарук.
Селим разбира , че убиецът на клиента му е мъртъв. И така трябва да търси убиеца на убиеца. Селим се досеща , че новият приятел на Седеф - Надир е бил на погребението на клиента му.
Хората от махалата обвиняват Яман за смъртта на бащата на Лейля , тъй като той им е казал да се вдигнат на бунт , заради измамата , която се опита да направи Оркун.
Невин остава в домът на семейство Серез , докато не намерят синът й.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Селим от "Кварталът на богатите" - личен живот

Красивата Мира от "Кварталът на богатите"

Няма коментари:

Публикуване на коментар