сряда, 9 септември 2015 г.

Актуален маникюр за есента



Есента е все по-близо. Както при облеклото, аксесоарите и грима със смяната на сезона се сменят и модните тенденции за маникюра.
Тенденциите на маникюра за следващият сезон обещават много красиви и наситени цветове. Много фигурки, камъчета, капси, асиметрични линиище направят маникюра красив и така той ще допълни вашата индивидуалност. Не забравяйте и брокатите, както и златния лак, които са основен акцент.Гланцовите лакове и лаковете с перлени отблясъци отстъпват мястото си на абсолютния хит на сезона – матов лак за нокти.Металическите цветове и нюанси – златисто, сребристо, бронзово и платинено, в последните години не са губили актуалност в маникюра. Сега отново излизат на преден план, за да направят ноктите екстравагантно-елегантни. 
Стилна геометрия-Ясните линии и геометричните орнаменти са основна тенденция не само в света на модата, но и в маникюра.Контрастните съчетания придават на образа яркост и съвременност, те подсказват за решителността и смелостта на жената, която заедно с това остава елегантна и изискана.В света на модата всичко е позволено, а стилистите се надпреварват да измислят нови тенденции, коя от коя по-необичайни. През този сезон в света на маникюра влиза нов елемент. Става дума за нещо като пръстен, но за нокътя.Стилистите не могат да се наситят на този аксесоар и все повече знаменитости могат да бъдат забелязани с него.Бионсе е една от дамите, които смело разнообразяват смелата си визия с подобен пръстен за маникюр.

Няма коментари:

Публикуване на коментар