неделя, 6 септември 2015 г.

Красиви жени : Славена Вътова



Славена Вътова
е родена на 12 арил 1989г. , в гр.Шумен. Учила е в Математическата гимназия , а след това се премества в Частна английска гимназия "Уилям Шекспир" , където завършва средното си образование. Започва да следва Египтология в Нов български университет , но след това решава да следва Икономика - дистанционно обучение. Красавицата владее 3 езика - английски , испански и италиански. 

Славена е една горда представителка на женската красота. Печелила в множество конкурси. През 2006г. грабва титлата "Мис България" , а през юли 2012 печели приза "Мис Туризъм Интерконтинентал" , в Санто Доминго. Там е избрана и за културен посланик и най-добър модел. Славена е един от най-известните модели на 
Visages Model Group. През 2012 моделката е на корицата на Playboy. Висока е 175см. А мерките й са повече от идеални : 86/60/88. 
Славена Вътова стана първа по красота и в Доминикана, когато придружаваше за конкурса „Мистър България 2012” Мартин Иванов и съвсем случайно организаторите я поканиха да участва в конкурс.

Г-жа Вътова-Цолова има зад гърба си вече няколко роли в тв продукции, водещ е на конкурсите за красота – „Мистър София 2011” и „Мистър България 2012”. 


Като малка е тренирала лека атлетика и тенис на маса. Споделя , че мечтата й е била да стане войник или строител. Славена признава , че редовно е играела с играчките на брат си. Красавицата казва , че именно заради това решава да се занимава с мода , защото само така е можела да коригира мъжкото си поведение.

В рамките на година и половина , Славена избра мъжа до себе си и се омъжи за него. Двамата имат момиченце , което се роди на 16 юни тази година.



Вижте още :

Красиви жени : Огла Ибрагимова

Красиви жени : Биляна Йотовска

Miss Russia 2015

Вижте кои са най-хубавите турски актьори

Няма коментари:

Публикуване на коментар