неделя, 6 септември 2015 г.

Какво споделиха с нас звездите през изминалата седмица ?!


Вижте с какво се похвалиха известните личности в своите профили в социалните мрежи . Снимки на Нина Добрев от престоя и в София. Николета Лозанова влиза в топ форма за новият сезон на предаването й . Алисия раздава целувки.


Ще започнем с най-голяма новина от изминалата седмица. Нина Добрев пристигна в София. Актрисата пусна фотоси с баба си и дядо си , на които гостува в столицата. Нина пусна и снимка от родният си дом , както и клипчета , на които е снимала хора , които са я впечатлили по време на разходките си по софийските улици. Красавица се похвали и с снимка пред Народния театър "Иван Вазов".
Instagram media by ninadobrev - My Babi and Dedi. I wouldn't be here without you. Literally.  58 years of marriage and counting... I love you. #polaroidseries #familyInstagram media by ninadobrev - Strolling through the city with my cousin... #sofia #family


Николета Лозанова пък ни показа снимка , на която тренира. Красавицата написа следното под нея : "Добро утро , сутрешният ми тренировъчен режим върви по план.Все пак ми предстои огромен рейтинг , за който трябва да съм в топ форма.Новият сезон стартира само след броени дни."
Instagram media by ni_lozanovaInstagram media by ni_lozanova
Поп фолк певицата Алисия , все по рядко поства снимки в социалните мрежи. Най-вероятно това се дължи на многобройните й участия. Въпреки , че Алисия няма много време да се снима и да поства , певицата със сигурност намира време за фитнес,тъй като от последните снимки , които е качила се вижда , че тя изглежда невероятно добре. В това може да се убедите и вие , след като видите последната , снимка която е качила , Алисия - раздаваща целувки и показваща добре изваяното си тяло.
Instagram media alisiaworldInstagram media alisiaworld - Last summer days☀️ @goldkiss11


ВИЖТЕ ОЩЕ : 
Нина Добрев е в София

Енрике Иглесиас отново в България

Сръбска красавица с пищни форми сваля Валери Божинов

Пол Уесли (Стефан) от "Дневниците на вампира" пристигна в България


Няма коментари:

Публикуване на коментар