сряда, 16 септември 2015 г.

"Кварталът на богатите" : Арестуват Селим



Тази вечер епизода на "Кварталът на богатите" ще бъде драматичен. Този път ще пострада добрият Селим Серез.

Ендер е притеснена и се обажда на Селим , тя чува сирени около мъжа си и така научава , че клиента му е мъртъв. Роднините на починалия обвиняват Селим за смъртта му. Истината е ,че брата на убития е замесен в смъртта му.
Покрай Бурак , Оркун се запознава с Лейля и така научава , че е била гадже на Яман.
Вечерта Суде излиза от тях и пред къщата на семейство Серез вижда Кенан и му предлага да го закара до ресторанта на Фарук.Яман вижда брат му да се качва в колата на Суде. Майката на Мира казва на Кенан , че миналата вечер е била пияна и е сглупила , както и да не отдава значение на целувката им. Кенан се съгласява с нея и слиза от колата.
Яман и Мира отново спорят , защото Яман мисли ,че тя е отишла при Фарук за да дразни Лейля. Мира му обеснява , че е отишла да говори с баща си , понеже майка й не е добре.
Яман и Мерт чистят колата на Селим. В нея намират черни кожени ръкавици , които не са на Селим , но те не им отдават значение.
Мерт отива при дядо си Асъм за да му занесе ДНК теста на него и Ада. Мерт го съветва , че е крайно време да обърне внимание и на третата си дъщеря.
Тази вечер е откриването на ресторанта на Фарук и Седеф. Всички присъстват на събитието.Кенан се закача със Суде , а Хале става свидетел на закачките му.Малко по-късно и Асъм се присъединява към купона.От неговата кола слиза и дъщеря му Ада. Всички са много радостни и изненадани. Както казва Селим в тази ситуация : "Господин Асъм направо ни разби".
Вечерта не приключва добре за семейство Серез. На отриването на ресторанта пристига полиция.Те  идват за да арестуват Селим
. Задържат го , защото мислят , че той е убил клиента си.Отвеждат господин Серез със белезници пред всички присъстващи гости. Ендер е съсипана , а Суде и Седеф остават да се грижат за нея. Всички останали чакат пред съдебната зала , за да видят какво ще стане. Пускат Селим , но няма право да напуска страната.

Няма коментари:

Публикуване на коментар