петък, 18 септември 2015 г.

Тази вечер в "Кварталът на богатите" :




Лейля си уговаря среща с Бурак и Оркун по едно и също време на едно и също място. Двамата приятели се срещат и са доста учудени какво става. Случайно Яман , Мира,Ейлюл и Мерт минават от там , така се събират всички на куп. Лейля се появява ,а другите са й ядосани за интригата , която се опитва да направи.Този път обаче Мира не й остава длъжна и й дава да се разбере. Яман вместо да й се ядоса както обикновено , остава самодоволен и се радва , че ревнивата му приятелка го брани.
Суде отива в ресторанта на Фарук ,но изненадващо подминава бившият си съпруг и отива в задния двор където е Кенан , който стяга малко бунгало , където да спи.Суде този път се държи изненадващо мило с него , говори като с равен и след като вижда , че бунгалото му няма обзавеждане му предлага да отиде в техният гараж и да вземе каквото му трябва.
Селим отива на погребението на убитият си клиент , придружен е от Кенан и Яман. На погребението присъства Надир Портокала , който оглежда доста подробно двамата братя.
Яман готви изненада за Мира. Той й се обажда и казва , че работи на къщата "макет" , ако може Мира да дойде. Мира си мисли , че Яман е забравил , за датата на която са тръгнали. Когато красавицата влиза в къщата вижда  много  свещи ,които придават истинска романтика. Двамата с Яман вечерят , танцуват и се радват един на друг.
Тъй като Суде пие алкохол в ресторанта , Фарук казва на Кенан да я прибере.Въпреки ,че госпожата се опитва да се прикрие , лицето й издава , че е доволна от това.Когато Кенан и Суде пристигат пред домът на Суде , от къщата на семейство Серез излиза Асъм. Асъм предлага да Суде да пият по кафе , но тя отново му отказва , а Кенан остава доволен от решението й.
На следващият ден Мира претърпява катастрофа. Тя и приятелките й се прибират от ресторанта и Мира избягва удар в скутер , които кара Ада. За да избегне удара с нея , Мира се блъска в друга кола , в която се вози Надир Портокала.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Финала на "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Научете повече за Хазар Ергючлю - Ейлюл от "Кварталът на богатите"

Няма коментари:

Публикуване на коментар