петък, 4 септември 2015 г.

Тази вечер в "Кварталът на богатите" : Братът на Яман излиза от затвора

В днешният епизод ще видим как Кенан най-накрая излиза от затвора. Както и дъщерята на Рейхан Арсен пристига в Истанбул. Тан продължава да притеснява Мира. Вижте как ще се развият нещата :



kenan ve sude
Кенан успява да разтопи сърцето на "ледената кралица"
квартала на богатите финал
Kenan and Sude - kiss
Селим и Яман отиват да посрещнат Кенан пред затвора. Селим е готов да го подслони в къщата си , но само временно. Кенан се запознава с семейство Серез. Ендер и Селим веднага забелязват , че той не е като брат си и това ги притеснява.
Яман също е притеснен от пристигането на брат си . Той се страхува да не навлече неприятности на семейство Серез. От своя страна , Кенан е  доста развълнуван от пристигането си в домът им.
Ейлюл и Мира приготвят кекс за новият си съсед. Ейлюл признава пред Мира , че Кенан изглежда доста добре.Двете отиват в стаята на Яман и Кенан да ги поздравят , но заварват доста смущаваща гледка - Кенан е без дрехи , а Яман е в склада да му потърси нещо , за да се облече.

В Истанбул пристига третата дъщеря на Асъм . Ада пристига тайно , за да изненада майка си , но истината е ,че Рейхан остава доста притеснена . Цялата фамилия на Асъм търси момичето , включително и Суде. Рейхан не се отделя от дъщеря си. Ада присъства на съвещанието на Рейхан и Оркун. Момичето се запознава с него , а той е пленен от нея. Всички отиват да обядват заедно , където срещат Суде. От своя страна бившата съпруга на Фарук се обажда на Асъм , за да му съобщи новината. Суде разкрива пред Оркун , че това е третата наследничка на богатството на старецът.

Яман , Кенан , Ейлюл , Мерт и Мира отиват на пазар , за да купят дрехи на Кенан. В магазина управителя веднага забелязва младежът , който туко ще излезна от затвора , като го следи доста изкъсо. Когато младежите плащат на касата , управителя  обвинява Кенан , че е откраднал часовник. Кенан е доста ядосан , вдига скандал в магазина и си тръгва.
Когато двамата са в домът на семейство Серез , започват да се боричкат на шега. От джоба на Кенан изпада часовник. Яман веднага го обвинява , че го е откраднал. Кенан много се засяга и дава фактура на Яман , че е закупил часовника за брат си , за да му се отблагодари.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Невероятно красив мъж влиза в "Кварталът на богатите"

Финала на "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Научете повече за красивата Ендер от "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Мис Турция влиза в "Квартала на богатите"

Няма коментари:

Публикуване на коментар