четвъртък, 24 септември 2015 г.

Кварталът на богатите : Какво ще се случи с Тан и Яман


Вчерашният епизод на "Кварталът на богатите" остави зрителите с притеснение за това как ще се развият нещата с Тан , Яман и Мира. За всички любопитни , вижте какво ще се случи в днешния епизод.

Мира е изпаднала в дълбока депресия , заради отвличането на Яман. Близките й се притесняват за здравето й . От отчаяние тя започва да преглежда списанията , които и е пратил Тан , като се надява да открие някаква следа. Богатото момиче обвинява себе , за всичко лошо , което се случва на Яман. Мира започва да крещи и да чупи всичко , което види. Суде не може да я укроти , затова се намесват и приятелите й .
Селим намира малка следа , вече знае с коя кола е отвлечен Яман. Превозното средство е открито , но е изоставено. Отново са в задънена улица. Колата е на крайбрежието , така стигат до извода , че Тан и Яман са на някоя лодка.
След цяла нощ на размисли , Мира най-после стига до това , което Тан се опитва да й каже. Започва да преглежда отново списанието и открива следи. Заедно със приятелите си събират следите от списанията , който Тан и изпращаше и така  Мира разбира , къде са Тан и Яман. Тан вижда Мира на крайбрежната и е радостен от факта , че тя го е намерила. Той й позвънява от телефона на Яман и й казва , че ако не отдалечи останалите ще убие Яман , без да я чака. Суде , Ендер и всичките й приятели  се опитват да я спрат  , но тя не ги слуша. Отчаяно момичето е готово да жертва и себе си , качва се на една лодка и отива на яхтата , където е Тан. Тан вижда крайбрежната полиция да го доближава и изкарва Яман отвън , за да заплаши полицаите ,че ще го убие. В това време Мира пристига на яхтата , където са Тан и Яман. Тя започва да говори с психопата , като се опитва да го убеди да освободи Яман. Тан й казва да го целуне и когато Мира се доближава до него , полицаите убиват Тан с няколко изстрела. Докато се свлича на пода , психопата насочва оръжието си към Яман , но за радост то засича.
Тан умира , а крайбрежните полицаи водят Яман и Мира на брега при останалите.
Ейлюл и Мерт се погрижват за курсовата на Мира , за да бъде допусната до изпитите. Хасан пък вижда Нерин в домът на семейство Серез и се обажда на Надир да му съобщи.

Вижте още :

Научете повече за красивата Ендер от "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Научете повече за Хазар Ергючлю - Ейлюл от "Кварталът на богатите"

Няма коментари:

Публикуване на коментар