петък, 4 септември 2015 г.

Нина Добрев е в София




Нина Добрев пристигна изненадващо в София. Канадката с български корени качи снимка в социалната мрежа Instagram , под нея написа : 
„Обратно към моите корени“ .  Снимката е направена в аристократичен апартамент  , който се предполага , че е нейният дом в България. Нина Добрев публикува и клипчета на хора и улици , които са я впечатлили по време на разходката й в столицата. Някои от най-запалените й фенове я помолиха да организира среща с почитателите си. Други пък я разпознаха по улиците на София и веднага си направиха селфи с нея.
Нина Добрев и семейството й емигрират в Канада , когато актрисата е едва на 2 години. Въпреки това през няколко години Нина Добрев идва в България при баба си Ефи и дядо си Александър , които са  родители на баща й .
Доста от почитателите й свързаха нейното посещение с това на нейният колега Пол Уесли (Стефан от "Дневниците на вампира") , който преди няколко дни също пристигна в България. Най-вероятно канадката с български корени е у нас на почивка и въпреки , че напусна "Дневниците на вампира" , Нина поддържа все  приятелски контакти с колегите си , точно заради това ще прекара времето си тук с Пол.
Има слухове , че Нина Добрев ще бъде водеща на Детската Евровизия , която ще се проведе в зала "Арена Армеец" на 21 ноември.

Вижте още :

Пол Уесли (Стефан) от "Дневниците на вампира" пристигна в България

Енрике Иглесиас отново в България
Нина Добрев засрами Ирина Шейк на грандиозно парти
Нина Добрев e с ново гадже . Ще се върне ли в "Дневниците на вампира" ?

Няма коментари:

Публикуване на коментар