сряда, 23 септември 2015 г.

Есмер Омерова и Благой Георгиев с най-приказната сватба

Instagram media by blago777 - 👰🏻💍💋❤️@esmerikInstagram media by esmerik - love love love..)🙈Instagram photo by blago777Instagram photo by esmerik - 🙏🙏
Есмер Омерова и Благой Георгиев най-после си казаха заветното "ДА".
Пищното празненство беше в баровския хотел "Радисън Роял" в руската столица - Москва. Доста хора се съмняваха , че предложението за брак , което отправи Благой към Есмер е било само за пиар ,също така не бяха малко и тези , които се съмняваха , че ще има сватба , тъй като футболиста не се задържа за дълго при една жена. Ето , че руската красавица е успяла да плени сърцето на футболиста и двамата официално са съпруг и съпруга. 
Сватбата e била  като на приказка - очарователна и пленителна. Това може да потвърди всеки , който види снимки от събитието.
Децата на Благой пристигнаха в Москва , за да присъстват на сватбата на баща си , като бъдат  шафер и шаферка.
 Според близки на семейството само украсата за пищното събитие е струвала над 50 000 долара.
За гостите на сватбата пък са били осигурени специални прозрачни столчета, които да се вписват в обстановката и да не привличат вниманието на хората.
Сватбата трябваше да се състои на 4-ти септември , но закъсня , защото Благо и Есмер дълго избираха място , където да се състои.  Истината е ,че си е заслужавало чакането. Сватбата на Есмер и Благой е найстина приказна. С див тигър , сред природата , а булката изглежда като принцеса.
На снимките, които споделиха младоженците в социалните мрежи, се вижда, че тържеството е протекло в изискана обстановка. На видео, публикувано в профила на Благой Георгиев в Instagram се вижда, че за първия танц на двойката е пял популярният руски певец Йосиф Кобзон.
Поздравите под снимките заваляха веднага, като всички отбелязаха, че двойката изглежда много красиво.
"Ето, че има и съвременни приказки, в които красавица и принц, обичащи се безгранично, не чакат 100 години да се опознаят, а напук на всичко и всички си казват "Да", преливащи от щастие! Благо, възхищавам ти се за това, че показа на много "мъже", как се обича една жена! Колкото, толкова....бъдете все така прекрасни, един до друг, един зад друг, един в друг!!!, коментира възторжено Николета Лозанова.


Instagram media by esmerik

Няма коментари:

Публикуване на коментар