понеделник, 7 септември 2015 г.

Тази вечер в "Кварталът на богатите" ще видите :


Отново започваме седмицата с доста интересен епизод на "Кварталът на богатите". Цял Истанбул разбира за третата наследничка на богатият Асъм. Ада също разбира кой е истинският й баща. Гъмзе напуска Ейлюл и баща й. Оркун влиза в война с Асъм. Вижте всичко подробно тук.



Мира все още е разстроена , защото Ада целуна Яман.  Тя си мисли , че Оркун се е уговорил с нея , за да ги скара. Мира се държи към Ада доста студено.
Оркун прибира дъщерята на Рейхан Арсен , а майка й е бясна. Двете се карат доста лошо и Ада казва , че ще напусне домът на майка си и няма да се връща повече щом не я иска. Момичето не може да разбере , защо майка й я държи толкова изкъсо и то само когато е в Истанбул. Ада стяга багажа си и е готова
да замине за Лондон.
Подлата Хале е готова да разкрие тайната на Рейхан и Асъм пред всички. Тя изпраща новината на няколко журналиста.
Въпреки , че Ендер разбра за историята на  баща си и Рейхан , тя продължава да ревнува Селим от нея. Тя се дразни от това , че Селим я намира за красива.
Суде е в домът на Асъм. Двамата обсъждат случилото се. Тя не пропуска възможност и постоянно намеква , че Рейхан нарочно е изпратила дъщеря си на партито.Асъм настоява Суде да остане да спи при него. Въпреки молбите , които той отравя към нея тя се прави на недостъпна и си тръгва. Когато през нощта Фарук се прибира от партито , вижда бившата си жена да излиза от домът на бащата на Ендер. Фарук ги шпионира , а Суде го вижда. Тя се чувства доста доволна от случващото се.

Мерт прибира Ейлюл в домът й. Баща й я посреща. Ейлюл не е доволна , защото баща й не харесва Мерт. Той й казва , че тогава разбира как се чувства той , когато тя се държи лошо с Гъмзе. Жена му чува разговора и не е доволна , тя решава да отиде при майка си . Ейлюл се чувства виновна за случващото се.
Ейлюл се обажда на Мира и й споделя , че Гъмзе ги напуска утре. Тя споделя , че се чувства зле от това.
Рейхан Арсен и дъщеря й са готови да отидат на летището. Когато обаче излизат пред къщата е пълно с журналисти. Те директно и задават въпроса - дали това е дъщерята на Асъм. Рейхан отрича до последно и крие дъщеря си в домът й . Ада пита майка си дали това е вярно. Рейхан е готова да признае всичко пред дъщеря си.
Асъм хока Оркун  , защото го мисли за съюзник на Рейхан. Оркун е доста ядосан и в коридора налита на Яман. Асъм вижда и Яман и му казва , че Оркун го мрази заради  защото не се е съгласил да участва в проекта за Тузлу Дере. Старецът обвинява Яман за полужението.
Ада излиза от домът им , а Рейхан тича след нея. Момичето не иска да вижда майка си , заради това , че е скрила кой е баща й. Двете се карат на двора ,а журналистите не пропускат да снимат и да направят сензация от случващото се.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Невероятно красив мъж влиза в "Кварталът на богатите"

Селим от "Кварталът на богатите"

Научете повече за красивата Ендер от "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Умира ли наистина Ендер от "Кварталът на богатите"

Няма коментари:

Публикуване на коментар