понеделник, 14 септември 2015 г.

"Кварталът на богатите" : Суде започва връзка с Кенан



Утрешният епизод на "Кварталът на богатите" ни готви нови изненади и доста интересни моменти. Ще се случат неща , за които дори не сме подозирали. Вижте какво ще се случи.

Мира и компания седят на една маса с Айше и Лейля. Лейля им разказва за живота си. Мира настоява Лейля да спи в домът на баща й . Яман започва да подозира Мира , че е намислила нещо. Един от компанията е доста очарован от Лейля и започва да си пада по нея , без дори да се прикрива от приятелите си той демонстрира симпатиите си . Става дума за Бурак. Макар че Мира опитва да прикрие ревността си , на Яман му е пределно ясно  ,че тази среща няма да им се отрази добре.
Кенан седи сам в заведението на Фарук и Седеф , като се налива с алкохол.Изненадващо Суде пристига там разплакана.Кенан се опитва да поговори с нея , за да разбере защо е разстроена , но тя се държи много студено с него.Суде решава да отрови мъката си в алкохол. През това време Яман решава да отиде при брат си.Той вижда Суде и Кенан да се целуват.Яман остава много изненадан от видяното.Кенан решава да изпрати Суде , като не знае , че брат му е станал свидетел на страстната им целувка.
Отново заплашват Селим , но този път по телефона. Адвоката отново е решен да подаде жалба.
Когато Яман се прибира , веднага налита на Кенан , но вижда семейство Серез и млъква.Малко по-късно братята се усамотяват и Яман му търси сметка. Кенан се оправдава , че Суде го е целунала. Мира отива при тях и казва , че иска да говори с Кенан. Пита го какво е станало , че майка й е толкова разстроена.
Асъм се сбогува с дългогодишната си приятелка. Той иска да се разделят като приятели.
Селим отива на работна среща в домът на  своя клиент. Никой обаче не му отваря.Когато отива в градината , Селим намира клиента си мъртъв.

Вижте още :

Серенай Саръкая (Мира от "Кварталът на богатите)

Умира ли наистина Ендер от "Кварталът на богатите"

Няма коментари:

Публикуване на коментар