четвъртък, 17 септември 2015 г.

Красиви жени : Бояна Маринова

Instagram media by boyanna1 - 😁😁😁😉
Instagram media by boyanna1 - 💟💟💟Instagram media by boyanna1 - Good morning ☀️☀️☀️ @christinefashion_



Instagram media by boyanna1 - Obichaaaaam go 😍😍😍🐯😍😍😍❤️❤️❤️Бояна Маринова е красива , гореща и провокативна. Родена е на 17 август 1993г.  в Тетевен , България. След седми клас се мести да учи в Ловеч , където завършва средното си образование. През 2012г. се мести в София , където се записва да учи в УНСС - специалност "Икономика и бизнес" , но малко след товапрекъсва обучението си.
През последните 2 години , Бояна успя да покори и спечели сърцата на мъжете в страна. През 2013г. , красавицата беше на корицата на списание Playboy и според тяхната класация на "100-те най-сексапилни българки" , тя е на 17 място.  През 2014г. е обявена за " Моден секссимвол на 2014г".
 За крехката си 22-годишна възраст , красавицата от Тетевен е постигнала много. Превърна се в идол на доста български момичета , които искат да й подражават. В социалната мрежа Instagram , последователите й са повече от 49 700. Това я прави по-харесвана от Златка Райкова , която има 30 300 последователи , както й от Златка Димитрова , която има 21 400 последователи , също така е по-харесвана и от  нейната най-добра приятелка Галина Димитрова , която пък има 10 900 последователи. 
Почитателите на поп-фолк жанра познават Бояна от клиповете на : Азис - Нещо мръсно ; Лияна - Кой е той ; Галин - Момче без сърце ; Фики - Стига.
Освен конкурсите и участието й във видео клиповете на най-известните поп-фолк изпълнители , Бояна Маринова може да се похвали  , като рекламно лице на : 

(2013) ((2013) Печели в конкурса за лице на „Photo Page“ и заснема специална фотосесия. Има съвместна фотосесия с Ивайла Бакалова като лица на Hair Studio „Rendevous“. Снима се като лице на есенно-зимните колекции на 2 български модни марки – „ILTOKONI“ и „NEGATIVE WEAR“. Участва във фотосесия за календара на „Мегахим АД“ 2014.
(2014)  Снима се като лице на пролетната и лятната колекция на бутик „AVIN“. Снима се и за есенните предложения дрехи и бижута на „Christine Fashion“. Завършва годината като лице на коледната колекция на бутик „AVIN“.
(2015) За пореден път лице на бутик „AVIN“ за пролетно-лятната колекция.

Преди няколко дни , красавицата се похвали със снимки от Париж , като написа следното : "
В Париж снимаме новата колекция на Christine fashion"

Няма коментари:

Публикуване на коментар