сряда, 11 ноември 2015 г.

"Твоят мой живот" - днешният епизод /11.11.2015/

Джихан казва на съпругата си , че трябва да намерят биологичното им дете. Споделя й  ,че ако не се беше родила Джансу , двамата отдавна щяха да са разведени.  Джихан и Дилара са решени на намерят дъщеря си.
 Една от приятелките на Дилара казва на синът им , че родителите му се карат постоянно , защото Джихан има любовница.Озан отива при тях и иска сметка на баща си , тогава избухва страшен скандал и Дилара казва на синът си , че Джансу не е тяхна дъщеря. Джансу чува всичко това. Съвсем нормално , малката Джансу се разстройва от тази новина и бяга от домът си. Джихан не успява да я догони. Джансу отива да язди , за да се успокои. Баща й я познава толкова добре , че знае къде би отишла дъщеря му , тъй като много обича да язди  и я намира. Джихан казва на дъщеря си , че няма да я даде на никого и винаги ще бъде негова дъщеря , въпреки ДНК-а теста. Джихан прибира дъщеря си. На семейна вечеря Озан и Дилара се държат все едно нищо не е станало. Джансу обаче не издържа на целия фалш , който се разиграва на семейната вечеря и избухва срещу майка си. Тя иска да опознае истинските си родители , а Дилара е против това.
Скандалите в семейството на Джихан и Дилара се задълбочават. Въпреки , че Озан не е биологичен брат на Джансу , той се опитва да я успокои.
Зълвата на Гюлсерен не спира да я напада. Тази жена е постоянно недоволна и не пропуска момент да не унижи Гюлсерен. От друга страна дъщеря й не спира да й иска пари и да я лъже. Гюлсерен си намира нова работа в една сладкарница. Жената не е състояние да подбира и за това се радва и на тази работа.

ВИЖТЕ ОЩЕ : 
"Твоят мой живот" - всяка делнична вечер от 20:00ч. по БТВ

Красиви жени : Никол Николовa

Научете повече за Нургюл Йешилчай - / красивата Гюлсерен от "Твоят мой живот"/

Няма коментари:

Публикуване на коментар