петък, 20 ноември 2015 г.

"Твоят мой живот" - днешният епизод /20.11.2015г./

Днешният епизод ще бъде може би най-интересният до момента. Джихан е влюбен в Гюлсерен и най-накрая й го казва. Хазал пък се опитва да се самоубие , за да привлече вниманието на родните си родители. Вижте какво още ще се случи :
Рахми отива при Дилара и й казва , че със Кериман са се споразумяли да й платят , за да вземат момичето. 
Когато Гюлсерен се прибира една от съседките й казва , че Дилара отново е идвала в домът й. Кериман й казва , че Дилара не се е качвала , а само Рахми. От нея разбира  , че Джансу е избягала. Гюлсерен се обажда на Джихан. Той й казва , че не е избягала и е добре. Тя му споделя , че съпругата му и Рахми са идвали в домът й.
Хазал се държи доста надменно и нахално с учителя си и той й казва , че ако продължава така ще я изключи , а тя го заплашва с баща си. След часа съучениците й започват да й се подиграват и тя им казва , че истинския й баща е Джихан Гюрпанар - собственика на така известното кафе " Dark Blue" . Разбира се , това предизвиква още повече подигравки. За да докаже , че казва истината , Хазал кани целия си клас в "Dark Blue" , за нейна сметка.
Алпер отново отива при Джихан , като директно му казва , че той ще внесе 2 милиона долара , за да стане съдружник във фирмата. Джихан отказва , а след това Алпер започва да го изнудва , като му казва ,че знае ,че име незаконна дъщеря. Уж добрият му приятел казва да плати или ще каже на Дилара за детето.

Джихан открито му се подиграва , като му казва , че ще помисли.
Хазал и съучениците й са вече в кафето , когато идва време за плащането на сметката , тя казва да я занесат на баща й. Служителя обаче открито и се изсмява в лицето. Тя отива да го търси в кабинета му , но той е излязъл на среща с Гюлсерен. Хазал се опитва да му позвъни , но Джихан си е забравил телефона с колата. След това позвънява и на Дилара , но и тя не вдига. Хазал оставя джобните , които Джихан й беше дал и казва на приятелите си да платят остатъка. Тя си тръгва доста разстроена от кафенето.
Джихан и Гюлсерен се виждат. Той й казва , че до сега не е изпитвал такива чувства. Джихан й се обеснява в любов.
Хазал се опитва да се самоубие , като се хвърля пред един мотор. Алчното момиче иска да получи внимание от богатите си родители.
Когато лекарите в болницата я преглеждат й казват  ,че няма рани , пулса й е добре, като цяло е добре. Тогава Хаза започва да лъже , че много я боли главата. От болницата се обаждат на Дилара и Джихан. Дилара лъже Джансу ,че има спешна работа и зарязва момичето в един магазин. За изненада на Хазал , Гюлсерен пристига заедно с Джихан. Като момичето я посреща с думите "Ти от къде се взе". Лекарят дърпа Джихан на страни и казва , че момичето е много добре , но в тази възраст децата се държат така , за да привлекат внимание. Дилара пристига в болницата и вижда Гюлсерен и Джихан отново заедно.Хазал я посреща с думите "Мамо Дилара" , това учудва Гюлсерен. Дилара ревнува съпруга си и  му казва , въобще да не се прибира вече в домът им.
Джансу отива в домът на Гюлсерен , но тъй като нея я няма , я посреща Кериман. Малко след това и Гюлсерен се прибира. Тя не е сама , със нея идват и Хазал и Джихан. Когато вижда баща си , Джансу се стъписва , същото се получава и при него. Двете момиче най-накрая се изправят лице в лице.

ВИЖТЕ ОЩЕ : 

Научете повече за Еркан Петеккая - / Джихан от "Твоят мой живот"

Научете повече за Нургюл Йешилчай - / красивата Гюлсерен от "Твоят мой живот"/

Целият свят скърби за жертвите в Париж

Как да пазаруваме безопасно от интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар