вторник, 17 ноември 2015 г.

"Твоят мой живот" - днешният епизод /17.11.2015г./


Гюлсерен отива в училището където учи Джансу , за да я посети.Гюлсерен вижда , че Джансу е болна й предлага да я изпрати до тях.  Момичето се трогва от посещението и загрижеността. Гюлсерен й подарява нейна снимка , на която е бременна.Когато пристигат пред домът на Джихан , Джансу предлага на Гюлсерен да влезе и да изпият по едно кафе , Гюлсерен й казва, че има работа и си тръгва.Всъщност на нея и става тъжно като вижда в какво охолство живее семейството на Джансу , макар и да не й се иска ,тя знае , че много скоро другата й дъщеря - Хазал ще я напусне , тъй като тя   търси точно това - охолен живот.
 
Дилара се прибира рано от работа и както винаги целият свят и е крив. Тя разбира , че Джансу се е прибрала рано , защото е болна. Когато се качва в стаята на момичето ,  вижда момичето заспала и прегърнало снимката. Джансу се събужда , а Дилара пита на кого е тази снимка. След като разбира ,  че това е Гюлсерен  и ,че двете са се виждали и тя е посетила в училище , Дилара много се ядосва. Тя решава да отиде в училището на Хазал. Двете най-накрая се запознават. Алчната Хазал не крие пред Дилара , че според нея Гюлсерен не й е майка , а просто жената , която я е отгледала.
Зълвата на Гюлсерен настоятелно звъни на брат си. Тя се обажда на негов приятел и разбира , че Озкан е в затвора. Когато Гюлсерен се прибира в къщи зълва й се държи много мило с нея , тя е драстично променена ,  не й казва , че Озкан е в затвора. Кериман преиграва , но никой не знае какво всъщност е намислила.
Появява се  възрастен мъж , които отива право в ресторанта на Джихан. Той твърди , че е баща на Джихан. Алпер се запознава с него.
Гюлсерен вижда , че Джихан й е звънял и му се обажда. Той й предлага днес да се видят и да поговорят , а тя с съгласява.
Гюлсерен и Джихан се срещат. Тя му казва , че е напуснала работа. Джихан й споделя , че като се е видял с Хазал , тя му е казала , че иска да живее при него. Гюлсерен е категорична , че няма да им даде Хазал. Двамата водят много цивилизован разговор. Той я кани на вечеря , за да се съберат двете семейства. Джихан й казва , че той се развежда , тъй като не се разбират с жена му , за това вечерята може да е напрегната. На тръгване , като истински джентълмен й предлага да я закара.
Бащата на Джихан отива в домът му. Няма никой освен Джансу и именно тя му отваря. Тя не познава дядо си , но той нея да.  Дядо Рахми и припомня игрите , които са играли заедно и Джансу си спомня за него.
Докато Джихан опитва по мирен начин да реши проблема с двете деца , така че Гюлерен да не страна , жена му - Дилара  , без да се замисли за последствията е готова да прибере Хазал у тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Актьорите от "Твоят мой живот"

Няма коментари:

Публикуване на коментар