сряда, 25 ноември 2015 г.

"Твоят мой живот" - днешният епизод /25.11.2015г./




Хазал води приятелката си в конната база , където тренира Джансу.  През това време Джансу и Озан също са там. Хазал най-нахално отива при Озан , за да се запознаят. Тя му се натрапва , но той не й обръща никакво внимание , тъй като не я познава. Това озлобява Хазал още повече. Тя разбира , че Озан е дошъл с фирмена кола , но няма книжка. Когато той си тръгва тя се обажда на полицията , за да подаде сигнал. Полицаите спират Озан и му казват , че срещу него е подаден сигнал , че кара пиян и без книжка.  Озан е арестуван.
Адвоката на Джихан се среща с Алпер и му казва , че Джихан не иска да работи във фирмата. Алпер му казва , че няма да се съгласи.
Гюлсерен и Джихан се виждат и тя му казва , че Дилара я е посетила в домът й. Дилара получава документите за развода.  Тя побеснява и чупи всичко , което види. Рахми вижда Дилара и й казва , че Джихан е направил застраховки на Гюлсерен и Хазал. Неблагодарният старец й казва , че докато е бил при синът си , Гюлсерен му е звъняла.
Джихан отива в полицията , за да прибере синът си.Добрият баща не му се кара , а му казва да се поучи от грешките си.  През това време Гюлсерен се обажда на Дилара и двете се разбира да обядват заедно.
Кериман казва на Хазал , че днес Дилара ги е посетила. Също така й споделя  ,че майка й не иска да я вземе. Йозкан се обажда на Кериман , за да й се навика , че не е платила гаранцията му. Кериман му споделя всичко за Хазал , че не е тяхна дъщеря. Тя му казва , че семейството на биологичната му дъщеря е много богато. Гюлсерен се прибира и чува зълва си да говори с Йозкан. Тя също иска да го чуе , но когато Гюлсерен взима телефона , той й затваря.
Алпер отива да оплаче на Дилара , за това , че Джихан иска да го премахне от фирмата.  Той й казва , Дилара да оправи този въпрос.
Джансу решава да попита баща си , защо спи в стаята за гости и дали ще се разведат с Дилара. Той й обещава , че ще й разкаже всичко , но след вечеря.
Хазал е разстроена , защото Дилара не я иска. За да я успокой , Гюлсерен й казва , че Дилара ги е поканила на обяд , за да се сближи с истинската си дъщеря. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар