вторник, 24 ноември 2015 г.

"Твоят мой живот" - днешният епизод /24.11.2015./

Джихан наема мъж , който да следи Гюлсерен. Дилара най-накрая решава да разкаже на приятелките си как стоят нещата с Хазал и Джансу. Разбира се , те си мислят , че Дилара ги лъже , защото я е срам да признае , че мъжът и й изневерява.
Когато свършва работният ден на Гюлсерен , нейният нов шеф започва да я ухажва. Той й предлага да я закара или да отидат да хапнат някъде. Тя му отказва , но той не се разбира от дума. През това време Джихан спира пред шивалнята , а Гюлсерен остава изненадана.Тя се опитва да се измъкне и от Джихан. Когато той дърпа Гюлсерен за ръката , шефът й се намесва и двамата се сбиват.
Гюлсерен неволно губи герданчето си  в колата на Джихан. Тя дори не подозира , че е там.На следващият ден , Джихан го намира.
Дилара отива в домът на Гюлсерен. Богатата жена е уж приятелски настроена. Тя  й казва , че не иска да вземе Хазал , а да направят така , че й двете момичета да се чувстват добре. Кериман веднага се намесва в разговора и директно заявява , че иска пари от Дилара , защото тя е отгледала момичето. Дилара за момент затваря устата на Кериман , като й казва , че е дошла да говори с Гюлсерен , а не с нея. Също така , Дилара кани Хазал и Гюлсерен да отидат на вечеря в домът й. Така всички за първи път ще се съберат заедно. Всичко това е част от подлият план на Рахми и Дилара.
Рахми е затънал в дългове. Пред Джихан , той казва , че му иска пари ,защото иска да открие нов ресторант. Разбира се синът му го познава много добре и отказва да му даде пари , защото подозира ,че е длъжник на някого. Гордият старец отказва да признае истината и настоява за парите.
Озан казва на Джансу , че баща им спи в стаята за гости. Така двете деца започват да се усещат за развода на родителите си.
Хазал проучва Джансу , благодарение на интернета Момичето злобее , защото тя е трябвало да е на нейно място.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Научете повече за Еркан Петеккая - / Джихан от "Твоят мой живот"

Научете повече за Нургюл Йешилчай - / красивата Гюлсерен от "Твоят мой живот"/

Анджелина Джоли има нова двойничка

Няма коментари:

Публикуване на коментар