сряда, 11 ноември 2015 г.

Нов сериал с Хазал Кая


Хазал Кая стана любимка на зрителите с хитовият сериал "Огледален свят" , където изигра ролята на бедното момиче Ферия , което беше влюбено в богаташа Емир Сарафолу ( Чаатай Улусой).
Миналият месец в ефира на БТВ Lady се завъртя нов сериал , в който главната роля отново е изпълнявана от Хазал. Сериала отново разказва любовна история , която е изживяна между два свята - този на бедните и този на богатите. Като жанр сериала е драма , романтичен - също като "Огледален свят".


СЮЖЕТ :Азра ( Хазал Кая) е младо, красиво момиче, което се занимава с тенис. Тя работи като преподавател по тенис в известен спортен комплекс. Азра е влюбена в учителя по плуване – Керем (Хасан Куртас) , с когото се запознава като започва работа. Любовта им е силна и дълбока. Единственото ценно нещо в живота на двамата е тяхната връзка и безграничната им чиста любов. За съжаление и двамата са доста бедни и често им се случва да се сблъскват с безпаричието. Това е особено трудно за Азра, която е доста амбициозна и мечтае за охолен живот, скъпи дрехи, голяма къща  и скъпа кола .От друга страна, майката на Азра не иска тя да се вижда с Керем. Причината е, че майката иска дъщеря и да има по-добър живот от нея – охолен, добре уреден от някой богаташ.Именно заради това, Азра и Карем се срещат тайно и крият тяхната връзка. Освен това, на работното място е забранено хората, които работят, да имат интимна връзка помежду си.
Колкото и да се обичат Азра и Керем, на пътя им застава Себнем. Тя е млада, красива и от богато семейство. Неин учител се оказва Азра в спортния център. Когато обаче Себнем случайно среща Карем, тя е привлечена от него и се влюбва. За да е по-близо до него, Себнем се записва на плуване, макар и да се страхува от водата.
Един ден съвсем случайно Азра разбира, че Себнем е болна от левкимия. Остават и само 6 месеца живот. Тогава Азра решава, че може да осъществи мечтата си за богат и охолен живот. Но на каква цена? Ще жертва ли любовта си към Карем, за да постигне целите си?Нейният план е Карем да се ожени за болната Себнем и след нейната смърт, двамата да заживеят щастливи и богати с наследството.

Зрителите могат да се радват на сериала всяка делнична вечер от 21:30ч. по БТВ Lady.

Няма коментари:

Публикуване на коментар