четвъртък, 5 ноември 2015 г.

"Завръщане" : Финален епизод

Утре (петък) вечер е дългоoчаканият финален епизод на сериала "Завръщане" . Ще успеят ли най-накрая Съла и Боран да изживеят любовта си , като преборят традициите на клана или тяхната любов ще приключи без "happy end"  . Вижте какво ще се случи утре във финалният епизод на филма.

Джарен казва на Дилявер , че е бременна.
Дилявер е много развълнуван.
Тъй като на Съла и Боран им омръзва да гледат как Айше и Хюсеин си играят на котка и мишка най-накрая решават да вземат нещата в своите ръце. Двамата се наговарят с Хюсеин вечерта да дойде с майка си и да искат Айше. Фируз ага решева на нея дали иска да се омъжи за него и тя се съгласява.
Зинар ага казва на Боран , че иска той да бъде главен ага на клана. Боран отказва , тъй като чичо му е глава на клана.  Зинар ага настоява и Боран е принуден отново да стане главен ага.
Абай и Фериде разбират , че тяхното бебе ще бъде момче.
Боран събира всички аги в домът си. Боран прави изказване пред тях. Той им казва , че Дилявер не е искал да наследи длъжността на баща си и са поискали Боран да бъде глава на клана. Също така им казва , че е взел решение. Боран казва , че с цел да даде пример на другите кланове , отменя съществуващата система на управление в техният клан. Младият ага иска хората в Мардин да живеят така както преценят за добре , без да робуват на някого. Вместо да се разправят с оръжия да се обръщат към съда и  иска младите хора да не бъдат убивани заради старите традиции. Съла е много горда със съпруга си.
Епизода приключва как един старец разказва на две деца , историята на Съла и Боран. Легенди се носят по земите на Мардин за тяхната любов и смелост. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар