петък, 27 ноември 2015 г.

"Твоят мой живот" - днешният епизод /27.11.2015г./


Семейството на Джихан се готви да посрещне Гюлсерен и Хазал. Дилара е решена да сравни Гюлсерен със земята. Богашката слага най-скъпите си бижута , облича стилна рокля , нарежда на прислужничките си да сменят обикновените прибори със сребърно. Дилара е решена да покаже на бедната жена , богатството и властта с които разполага.
Трудностите за Гюлсерен започват още като прекрачва прага на домът на Дилара и Джихан. Хазал не спира да се снима , държи се с прислугата все едно са под нивото й. Дилара казва на Джансу да покаже стаята на Хазал. Хазал няма да пропусне да се заяде с Джансу , като й казва , че трябва да осъзнава , че е уцелила джакпота. Двете момиче не се харесват изобщо. Само се заяждат една с друга. Когато всички сядат на масата да обядват , Хазал открито пита Дилара коя ще е нейната стая , а Гюлсерен ядосано й отговаря , че тя си има стая. Гюлсерен казва , че иска да й позволяват да вижда Джансу често. Също така осъзнава , че не може да осигури добър живот на Хазал , и че те ще направят всичко възможно Хазал да живее добре. В този момент Кериман пристига в домът на Джихан. Гюлсерен и Хазал се чувстват засрамени. Както се очаква Кериман веднага си отваря устата. Започва с това , че трябва да осъдят болницата и тъй като те нямат пари , богатото семейство трябва да наемат адвокат. Кериман иска от богатото семейство 200 000 за да им дадът Хазал , Гюлсерен пък казва , че не иска пари. Рахми не издържа и се развиква на Кериман. Дядото поздравява Гюлсерен за умния ход , но тя не разбира за какво говори той. Тогава Рахми казва , че Гюлсерен се стреми към богатството им. Тя разбира не му остава длъжна , тогава старецът размахва пред нея герданчето , което беше в Джихан , което Рахми открадна от синът си. Рахми я пита пред всички как това колие се е озовало в джоба на синът му. Гюлсерен ги поставя на мястото им само с няколко думи. Джихан се заканва на Рахми и Дилара , че и двамата ще си платят за това.
Озан не присъстваше на обяда. Той беше на вън с приятели , като  се сби с едно момче , което си мислеше , че е поддало сигнала , за това  че шофира без книжка. Другото момче извади нож на Озан , но в разправията , Озан го намушква. Момчето отново отива в управлението.
Джихан е много ядосан на баща си заради случилото се с Гюлсерен и му казва да напусне животът му завинаги.
Хазал и Кериман влизат в стаята на Гюлсерен и й унищожават всички вещи и дрехи.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар