четвъртък, 12 ноември 2015 г.

"Твоят мой живот" - в днешният епизод Джансу се среща с майка си /12.11.2015г./

Дилара не е съгласна Джансу да намери истинските си родители , а Джихан се опитва да я убеди , че момичето заслужава да научи кои са биологичните й родители. Джихан е решен да намери и тяхното дете. Дилара най-накрая се съгласява , съпругът й да потърси биологичното им дете.
Озан казва на сестричката й , че каквото и да става тя е истинската му сестра и никоя не може да замести мястото й в сърцето му.
На следващият ден , Джансу и Озан отиват в болницата , където е родена Джансу. Момичето лъже служител , че от училище са им възложили задача и трябва да им кажат имената на децата , които са родени на същата дата като тях. Служителят отказва да предостави информация. С помощта на брат си , Джансу влиза при архивите на болницата. Тя вижда сходството в имената на Хазал Гюлпанар , а нейната фамилия е Гюрпанар. Джансу се усеща  , че това може да е момичето , с което е разменена.

Джихан и негов приятел също отиват в болницата , за да потърсят архивите. Директора се обажда да донесат папката с документите на Джансу. Служителят казва , че папката е изчезнала. Джихан си мисли , че директорът му върти номера , тъй като не иска да пострада авторитета на болницата.
Гюлсерен е на работа в сладкарницата. Когато сервира на клиентите , вижда дъщеря си да седи на една от масите. Хазал се срамува от работата на майка си и свежда поглед все едно не я познава. Гюлсерен се съобразява с дъщеря си и за да не я  засрами не й казва нищо.
Джансу не е спокойна и сама отива в квартала където живее истинската й майка. Тя е потресена от беднотията и хората в квартала. Стига до адреса на Гюлсерен и една съседка я упътва към сладкарницата.
Хазал и тръгва от сладкарницата , тъй като я намира за долнопробна. Двете с Джансу се разминават на улицата. Джансу е пред сладкарницата , като точно в този момент Гюлсерен излиза на улицата. Джансу вижда закачената табелка на блузата на Гюлсерен с името й.  Когато Гюлсерен вижда Джансу я заговаря ,а момичето е шокирано. В този момент минават двама крадци на мотор и дърпат чантата на момичето.Гюлсерен помага на момичето , като я води в болница , тъй като Джансу има ожулвания. Докато лекарят промива раните на момичето , Джихан й звъни и тя е принудена да му каже за инцидента , който претърпя. Когато Джихан отива в болницата да прибере дъщеря си , отново се среща с Гюлсерен.  Джансу разбира , че баща й и биологичната й майка са се срещали и преди. Джихан нарича тази среща "късмет" , тъй като при предишното им виждане , той помогна на Гюлсерен с дъщеря й , а този път тя му върна услугата , без да подозира , че Джансу му е дъщеря.

Няма коментари:

Публикуване на коментар