четвъртък, 19 ноември 2015 г.

"Твоят мой живот" - днешният епизод /19.11.2015/

Хазал се прибира ,а Кериман  й дава роклята , която й е купила Гюлсерен. Хазал я разкъсва и казва , че мрази жената , която я е отгледала.
Гюлсерен пристига в домът на Джихан , като крещи името на Дилара. Най-накрая двете майки се изправят лице в лице. Гюлсерен я замеря с дрехите , които Дилара купи на Хазал и й казва , че не всичко с купува с пари и няма да даде дъщеря си. 
Дилара остава стъписана и не казва нищо. Всички в къщата стават свидетели на този скандал. Когато Гюлсерен си тръгва Джихан я настига , като й казва , че няма да й отнемат дъщерята. Той я хваща за ръката и й казва да не си тръгва. Дилара става свидетелка на тази сцена. Тя вижда искрите , който блесват в очите на Джихан , когато е близо до Гюлсерен.
Джансу се разстройва когато вижда снимката на Дилара и Хазал , защото според нея майка й много лесно се е отказала от нея.
Когато Гюлсерен се прибира намира на пода роклята , която беше купила за Хазал , на парчета. Джихан й позвънява няколко пъти , но тя не му вдига.
Мъжът на Гюлсерен - Йозкан , се обажда на сестра си за да й иска 30 000 евро , за да излезе от затвора. Сестра му няма толкова пари и той я принуждава да ипотекира къщата. Гюлсерен не подозира нищо за случващото се. Тя даже не знае , че зълва й поддържа някаква връзка с Йозкан.
Дилара разказва на Рахми , историята на двете момичета.Двамата се съюзяват срещу Джихан , да вземат Хазал да живее при тях. Рахми  също като Дилара , не е съгласен Гюлсерен да се доближава до тях , тъй като е от простолюдието.
Дилара се качва в стаята на Джансу , за да й се извини , но дъщеря й я няма. Тя й позвънява , но не й вдига. Всъщност Джансу е с баща си. Дилара и Рахми обаче отиват да я търсят в домът на Гюлсерен. Само Рахми се качва , за да вземе Джансу , а Дилара остава в колата. Гюлсерен обаче я няма в къщи. Рахми е посрещнат от Кериман. Тя казва , че не знае къде е Джансу , но ако искат Хазал могат да се договорят.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Научете повече за Еркан Петеккая - / Джихан от "Твоят мой живот"

Научете повече за Нургюл Йешилчай - / красивата Гюлсерен от "Твоят мой живот"/

Целият свят скърби за жертвите в Париж

Как да пазаруваме безопасно от интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар