петък, 13 ноември 2015 г.

"Твоят мой живот" - днешният епизод /13.11.2015г./

Когато Гюлсерен се прибира дъщеря й я посреща на вратата , като се опитва да й се подмаже за случката в сладкарницата. Гюлсерен пита дъщеря си дали е избягала , защото майка й работи в сладкарницата и ,че не трябва да се срамува от нея , защото изкарва парите си с честен труд.Хазал показва на майка си и леля си как да търсят информация за даден човек в търсачката на лаптопа. Вечерта когато всички са заспали , Гюлсерен решава да потърси информация за Джихан.
На следващият ден , Джансу отива да наблюдава биологичната си майка , докато тя работи. Собственика на сладкарницата праща Гюлсерен да занесе една поръчка до адрес. Джансу започва да я следи. Гюлсерен се усеща , че я следят и спира Джансу , за да й потърси сметка. Джансу най-накрая се решева и й казва , че тя е нейна майка. Гюлсерен мисли , че на Джансу й има нещо. Тогава момичето решава да й разкаже цялата история и как са разменили децата в болницата.
Свързано изображение

Свързано изображениеУчителката на Джансу се обажда на Джихан , за да му каже , че дъщеря му не е отишла на училище. След това и Гюлсерен се обажда на Джихан , за да му каже за държанието на Джансу , а мъжът тръгва веднага към тях. По пътя , баща й разсъждава , че щом Гюлсерен е майката на Джансу , значи момичето , което срещна онази вечер в дъжда е неговата дъщеря.  Когато Джихан отива при двете дами , момичето му дава папките , които открадна от болницата , а той я праща да седи в колата. Гюлсерен си мисли , че всичко това е измислица на Джансу  и казва на Джихан , че това няма как да е вярно. Остава изненадана  , че Джихан потвърждава думите на дъщеря си. Всичко това шокира бедната жена и тя си тръгва.
Когато се прибира в къщи , Джансу казва на Дилара , че е намерила родната си майка. След нея се прибира и Джихан и той обяснява всичко на съпругата си.
На следващият ден , Джихан и Гюлсерен се срещат отново , за да обсъдят нещата с децата им. Когато Гюлсерен се прибира в къщи , Хазал вижда , че майка й е търсила информация за богаташа Джихан. Когато майка й влиза да се къпе , мъжът позвънява на телефона й , но Хазал вдига. След като Гюлсерен излиза от банята тя е нападната от зълва си и дъщеря си , като я обвиняват , че излиза с други мъже докато е женена. Жената не издържа на цялото напрежение и по време на скандала , който се е разразил в домът й , съобщава на Хазал , че този мъж е истинският й баща. Хазал бяга от вкъщи , а майка й тръгва да я търси. Докато Гюлсерен е притеснена за дъщеря си и обикаля по улиците , алчната й дъщеря отива в офиса на Джихан. От този момент започва да нарича Гюлсерен по име , като твърди , че не е нейна майка. Алчното момиче признава за свое семейство , семейството на богатия Джихан.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Научете повече за Нургюл Йешилчай - / красивата Гюлсерен от "Твоят мой живот"/

Няма коментари:

Публикуване на коментар