вторник, 10 ноември 2015 г.

Азис разкрива истината за отношенията си с Николета Лозанова



Азис най-накрая проговори за отношенията си с Николета Лозанова. Поп фолк певецът разкри душата си в личното шоу на красавицата. В неделя вечерта Кристина Патрашкова проведе интервю с Азис , в което нямаше никакви бариери за въпросите , които му отправи. 
Всички знаят , че Азис и Николета бяха доста близки приятели. В това интервю поп фолк кралят призна , че Алисия е причината двамата да се разделят. Азис е бил на участие на изпълнителката от Ара. Той отишъл на сцената и целунал Алисия , като това веднага било запечатано от фотограф , който изпратил снимката на НиЛо. На сутринта след като се събудил , Азис видял тази снимка във всички вестници. Разбира се това било като забит нож в гърбът на Лозанова и то от най-близкият й приятел. Николета и Алисия са в открита война от много години. След тази случка , Лозанова прекратила отношенията си с Азис. Предателството от близък човек боли най-много. Когато имаш враг винаги си в готовност той да те нападне и това няма да те учуди , но приятел , с кого до вчера си спал в едно легло , ял си от една чиния , разкрил си всичките си страхове пред него и накрая да те предаде , ето това не се прощава.
Патрашкова попита Азис :
"Между вас все пак няма никакви берлински стени.Не сте ли склонни да си подадете ръка ?!" . На този въпрос изпълнителят отговори , че вече от доста време вече е без Николета и някак си е свикнал с това. Азис сподели още :
"Дълго живях с нея. Толкова бях свикнал , че тя се превърна в част от тялото ми. И в един момент болката от това , да се окажеш сам, без приятел бе така силна , че..." и не довърши изказването си. След това призна , че никой не може да заеме мястото на Николета в сърцето му.

Няма коментари:

Публикуване на коментар