сряда, 4 ноември 2015 г.

Тази вечер в "Завръщане" : Ще проходи ли Съла ?!


Юму страда за Джихан. Тя трудно приема , че баща й не дава да се разведе с Дилявер. Въпреки , че Джихан се държеше много лошо с нея , тя иска да остане само негова жена , да бъде вярна само на него и да отгледа децата , които е родила от него. Зинар ага вижда как Юму страда от случващото се. Той й споделя колко ценна е за тях. Зинар ага й казва , че той застава зад нея и няма да я остави сама. 




Боран се изправя пред родителите си , за да им каже за бебето и за това , че Съла ще остане инвалид. Те също започват да се тревожат за снаха си.
Във сънят си , Съла вижда сина си Бидерхан вече пораснал. Той идва на посещение в болницата , в разговор между двамата той й казва , да стане от леглото ,защото може да ходи. Съла със съжаление му казва казва , че не може да ходи и да й донесе количката. Бидерхан настоява , тя да стане. Съла се събужда с викове.  На следващият ден лекарите преглеждат Съла. Когато преглеждат краката й , остават изненадани , защото Съла ги усеща. Лекарят я моли да размърда пръстите на крака си и тя успява. Докторите съобщават добрата новина на Боран , като му казва , че само времето ще покаже дали Съла ще се възстанови.
Съла и Боран са излязли на разходка. Съла разказва на съпруга си за сънят си. Докато разказва , тя прави опит да стане от инвалидната количка и успява. Лекарите я изписват , но й казват , че трябва да идва на физиотерапия.
Джелил иска да се самоубие. Когато Емир вижда , че баща му е взел пистолета си започва да го следи. Джелил се обвинява , че отново са го измамили и опира пистолет в главата си , тогава синът му започва да крещи и иска да го спре. Емир му казва , колко е ценен баща му за него и така го разубеждава.
Али ага изпраща хората си да запалят училището. Абай и Фериде виждат извършителите и как те палят училището. Абай се опитва да спре пожара , след това се обажда на Боран , за да му каже за случващото се. Боран и Абай решават да кажат на полицията , вместо сами да се разправят с Али ага. Полицията го вика на разпит , но той отрича.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Яман от "Кварталът на богатите" зарязва Мира

Кварталът на богатите : Втори сезон

Няма коментари:

Публикуване на коментар