четвъртък, 5 ноември 2015 г.

Тази вечер в предпоследният епизод на "Завръщане" ще видите :

Тази вечер е предпоследният епизод на сериала"Завръщане". В него ще видите Абай в непозната светлина. Семейството на Съла и Боран се увеличава , но не с едно дете както очакваха всички. Съла ражда близначки. Вижте какво още ще се случи в днешният епизод.

Всички са се събрали във вилата , за да отпразнуват рожденият ден на Бидерхан. Всички очакват Боран да дойде , но не знаят каква изненада им е приготвил. Боран и Съла пристигат на вилата. Всички са много радостни , когато я виждат да стои на краката си пред тях.
Джелил най-накрая споделя мъката си пред Бедар , а тя като добра съпруга започва  да го успокоява. Осман отива да си иска парите от Боран , тъй като мисли , че Джелил е луд.
Съла разбира , че някой се е опитал да запали училището. Двамата с Боран отиват там и виждат ,че децата , който го посещават се броят на пръсти. Абай и Фериде също са там. Абай убеждава Боран да закара Съла на преглед , а той ще се погрижи да разбере , кой стой зад пожара. Абай се обажда на брата на Айше и двамата отиват при Али ага. Те буквално нахлуват в домът му с оръжие. Абай го заплашва с опрвян пистолет в главата  , че ще го убие ако не стане и не  тръгне с него.
Абай събира всички родители в училището. Съла и Боран също присъствам там , без да знаят какво е направил техният приятел. Абай дава думата на Али ага , като му е дал нареждане какво да каже на родителите на децата. Али ага казва на родителите , че децата им трябва да учат. Също така Абай съобщава пред всички , че Али ага дава част от земите си , за да се построй ново училище и дарява 100 000 за него.  Абай толкова е сплашил старецът , че той не смее да каже нищо.
Шест месеца по-късно , Съла е вече с пораснал корем и става ясно , че вместо едно дете , с Боран ще стават родители на още две деца. Двамата ще имат близначки.
Абай и Фериде също очакват бебе. Абай е много щастлив и развълнуват , че ще става баща.
На път за откриването на училището Съла получава болки в корема , след като Боран вижда това от притеснение и вълнение започва да кара като луд към болницата. Абай се притеснява , че приятелят му закъснява за откриването и се му се обажда. Когато Боран му вдига сестрата в същото време му честити за раждането на близначките. Абай чува това и също много се радва на новината.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

"Завръщане" : Финален епизод

Рускиня взриви нета с красотата си , мъжете луднаха по нея

Няма коментари:

Публикуване на коментар