сряда, 18 ноември 2015 г.

"Твоят мой живот" - днешния епизод /18.11.2015г.

В днешният епизод ще станем свидетели на това как парите купуват любовта на една дъщеря. Как във истинска майка се превръща тази , която може да ти осигури охолен живот , а жената , която те е отгледала става просто една непозната. Днес всички ще останат шокирани от  епизода. Вижте какво ще се случи :

Дилара предлага на Хазал да я води на шопинг. Тя
 я води в лъзкавите магазини и купува купища дрехи и обувки. Дилара кани  родната си дъщеря да й отиде на гости.През това време Гюлсерен взима пари на заем за да й купи рокля , с която иска да я зарадва , без да подозира , че другата й майка вече се е погрижила за нея. Тя и нейната приятелка решават да изненадат Хазал в училище. Когато  отива вижда , че дъщеря й я няма и започва да се притеснява.

От приятелка на Хазал разбира , че се е качил в луксозен джип. Разтревожената майка отива право при Джихан с викове , че са отвлекли дъщеря й. Джихан не знае какво се случва , тогава Гюлсерен му казва , че е пратил някой от хората си с лъскав джип , за да отвлече Хазал.Джихан се обажда на Дилара , а Хазал й вдига телефона с думите "Мама Дилара е в тоалетната". Тези  думи учудват Джихан. След това жена му взима телефона и казва , че няма да прибере момичето при Гюлсерен  и че тя ще остане при истинската си майка , в домът в който трябва да е. Все пак Дилара решава да върне Хазал при другата й майка , а това разстройва алчното момиче.
Джихан се прибира у тях с гръм и трясък , без да подозира , че фалиралият му баща се е прибрал. Джихан се държи някак пренебрежително и студено към баща си.
През това време Гюлсерен отива в полицията , за да подаде сигнал , че са отвлекли дъщеря й , но разбира , че тя се е прибрала. Тя се обажда да се извини на Джихан , за скандала през деня.
Когато се прибира в къщи , Гюлсерен вижда покупките от Дилара - нов телефон , таблет , палто и още много , много маркови дрехи. Тя се ядосва и започва да прибира всичко обратно в пликовете. Двете с Хазал влизат в ожесточен скандал , защото Гюлсерен иска дъщеря й да върне покупките. Хазал й отвръща с най-тежките думи , които биха засегнали една майка. Тя й казва , че Гюлсерен не е нейна майка , а Дилара е. Също така й казва , че ще отиде на живее с истинската си майка.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Научете повече за Еркан Петеккая - / Джихан от "Твоят мой живот"

Научете повече за Нургюл Йешилчай - / красивата Гюлсерен от "Твоят мой живот"/

Целият свят скърби за жертвите в Париж

Как да пазаруваме безопасно от интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар