вторник, 10 ноември 2015 г.

Красиви жени : Никол Николовa


Instagram media nicollovaa - 😈🙊👄
Instagram media nicollovaa

Никол Николова е още една горда носителка на българската женска красота. Сестра е красивата Куини - Алис , която също е модел и  бившо гадже на футболиста Благой Георгиев. Никол Николова е все още ученичка , но несъмнено може да се конкурира с красотата не само на Куини - Алис , но и на звезди като Адриана Лима , Алесандра Аброзио и дори Жизел Бюндхен. 
Младата красавица е абсолютен хит тези дни в социалните мрежи. Никол се повали и със прекрасна  фотосесия за BEYOND fashion house. Макар , че Никол е доста по-малка от сестра си , но спокойно можем да кажем  ,че я превъзхожда  по красота и блясък. Куини също е доста красива и е абсолютен хит в социалните мрежи. Противно на очакването , че две толкова красиви жени ще се борят за внимание и ще се надпреварват , коя да е по-добра от другата , при тях двете няма такова нещо.Двете се отнасят една към друга с огромна любов  и подкрепа. Не спират да се хвалят колко са красиви и успешни.  Двете ходят заедно на всякъде : дискотеки , ревюта и почивки. Докато Куини беше със Благой Георгиев , той извеждаше и сестра й със тях по нощните клубове в София.
Тези дни феновете на Куини - Алис признаха , че има й по-красива от нея и това е сестра й Никол Николова. 
Освен към модата , Никол има влечение и към народната музика. Тази страст най-вероятно е наследена от баща й , който е музикант.

Няма коментари:

Публикуване на коментар