понеделник, 16 ноември 2015 г.

"Твоят мой живот" - днешния епизод /16.11.2015г./

Хазал казва на Джихан , че не иска да се връща при Гюлсерен , а да живее при него. Той се опитва да й обясни  , че всичко трябва да стане постепенно , но на първо време трябва да се съберат всички и да обсъдят ситуацията. Целта на Хазал е колкото се може по-бързо да се добере до парите на богатият й баща.

Джихан прибира Хазал в домът на Гюлсерен. Гюлсерен не може да спре да прегръща дъщеря си , а от своя страна Хазал с държи с нея много студено , като с непозната.
Джихан казва на Дилара , че двамата са нещастни и не е останала капчица любов между тях. Той  иска да се разведат. Дилара му казва , че това е невъзможно. Тя много се притеснява от това какво ще си кажат хората за нея , че ще бъде обсъждана от приятелките си. Без да подозира обаче , тя вече е обсъждана от тях. Жената , която й се пише за най-добра приятелка се постара да разпространи , че Джихан има незаконно дете от друга.
Дилара е готова на всичко , за да избегне развода с Джихан. Тя му намира слабото място , като му предлага първо да решат проблема с двете момичета и да се погрижат за тях , а едва след това да се разведат. Дилара му казва , че иска Хазал да живее с тях ,но няма да даде Джансу . Тя също трябва да остане с тях. Тогава Джихан й задава логичен въпрос - какво ще стане с Гюлсерен , след като й двете момичета са при тях ?! Според Дилара , Гюлсерен не може да осигури нищо на момичетата , тъй като е бедна и тя предлага да й предложат пари. Джихан побеснява от това предложение , тъй като жена му претендира с парите си.
Дилара се обажда на адвоката си да се срещнат.Тя му казва , че иска да получи дъщеря  си - Хазал. Дилара му предлага , той да отиде да говори с Гюлсерен и да й предложи много повече пари от колкото може да изкара , само и само Хазал да остане при Дилара.
Хазал вече се хвали в училище с богатите си родители.
Алпер мисли да изнудва Джихан да го направи съдружник , в замяна на това ще пази тайната му. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар